Over ons

Werkwijze

HM Gardencomfort werkt reeds met afnemers van het bestaande assortiment. HM Gardencomfort heeft deze producten op voorraad, welke direct uitleverbaar zijn naar uw magazijn of rechtstreek naar de klant. HM Gardencomfort staat ten allen tijde open voor mogelijke verbetering van bestaande producten en de ontwikkeling van nieuwe producten. HM Gardencomfort levert ook onder privat label producten rechtstreek aan bedrijven, welke op deze wijze hun weg vinden naar de consument.

Ook u biedt HM Gardencomfort de mogelijkheid om onder privat label geleverd te worden.
Wij denken vanaf het prille begin met u mee over uw handelsidee. Wij zoeken de partners die u nodig heeft en maken met u een berekening van de kosten. Vervolgens leggen wij contact met de juiste fabrikant en gaan in onderhandeling. Het product-idee wordt omgezet in een werktekening aan de hand waarvan een prototype wordt gemaakt. Samen met u beoordelen wij of deze aan alle verwachting voldoet. Als dat zo is, plaatsen wij de order en doen wij voordat u betaald een grondige kwaliteits-check.
Vervolgens regelen wij de logistiek van A tot Z (rederij, importpapieren/transport).

Kwaliteitscontrole

Kwaliteit is altijd een heet hangijzer in de internationale handel. In de meeste gevallen heeft u al betaald voordat het product verscheept wordt. Dankzij een netwerk van internationaal opgebouwde relaties is HM Gardencomfort in staat om de kwaliteit van uw product ter plaatse te controleren. In het buitenland worden prachtige producten gemaakt, maar deze lokale check is en blijft een onmisbare schakel. Dat onze plaatselijke vertegenwoordigers letterlijk en figuurlijk de taal spreken is en blijft essentieel.